fbpx
Μεσοθεραπεία και Οφέλη

Μεσοθεραπεία και Οφέλη: Έχετε 6 σημαντικούς λόγους για να την κάνετε

Η μεσοθεραπεία αποτελεί μια ευρέως διαδεδομένη, άκρως αποτελεσματική και απολύτως ασφαλή μέθοδο αντιμετώπισης των ρυτίδων στο πρόσωπο. Πρόκειται για μια θεραπεία με πολλαπλά οφέλη, που προτιμάται από έναν σημαντικό αριθμό ατόμων παγκοσμίως, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα θέματα που προκαλούν οι ρυτίδες στο πρόσωπο.

Πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές μη επεμβατικές διαδικασίες, που προσφέρουν άμεση λύση σε μία μεγάλη γκάμα από προβλήματα, όπως είναι τα εξής:

  • Αντιμετώπιση των πολύ λεπτών ρυτίδων στο πρόσωπο
  • Αντιμετώπιση της φωτογήρανσης
  • Χαλάρωση του δέρματος
  • Αφυδάτωση του δέρματος

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι η διαδερμική έγχυση δραστικών συστατικών στο κατώτερο χόριο, όπου δεν μπορούν να διεισδύσουν με άλλο τρόπο κρέμες, serums και άλλα. Το μεσοθεραπευτικό cocktail, αποτελείται συνήθως από υαλουρονικό οξύ και δραστικές ουσίες όπως πεπτίδια, βιταμίνες, αμινοξέα με ποικίλες δράσεις. Η μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει είτε με την χρήση ειδικών πολύ μικρών βελόνων, είτε με την εφαρμογή MESOPEN.

 

Μεσοθεραπεία και Οφέλη: 6 κορυφαίοι λόγοι για να κλείσετε σήμερα το ραντεβού σας

Φυσικά, ενδεχομένως υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι για να κάνει κάποιος μεσοθεραπεία προσώπου. Πιο συγκεκριμένα, η μεσοθεραπεία προσώπου προσφέρει μια σειρά από ευεργετικά οφέλη. Στο σημερινό άρθρο επικεντρωνόμαστε στους έξι σημαντικότερους λόγους για να κλείσετε το ραντεβού σας σήμερα. Αυτοί είναι οι εξής:

  1. Η μεσοθεραπεία χρησιμοποιείται εξαιρετικά για πρόληψη και αντιγήρανση.
  2. Επίσης, αποτελεί την ιδανική θεραπεία για ενυδάτωση και αύξηση των επιπέδων υγρασίας του δέρματος, ενώ έχει αντιοξειδωτική δράση (υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες).
  3. Συγχρόνως, βελτιώνει την υφή του δέρματος και αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά οι ουλές ακμής (vit. A & C) σε συνδυασμό με mesopen.
  4. Πρόκειται για την κατάλληλη θεραπεία για την αντιμετώπιση μελάσματος και δυσχρωμιών (γλουταθειόνη, vit A,C,E + retinol)
  5. Είναι μία από τις κορυφαίες θεραπείες για σύσφιξη (πεπτίδια, DMAE, organic silicium, υαλουρονικό οξύ)
  6. Λειτουργεί με θεαματικά αποτελέσματα για λιποδιάλυση (φωσφατιδιλχολίνη & δεσοξυχολινικό οξύ).

 

Μεσοθεραπεία: Απολαύστε τα ασύγκριτα οφέλη της κορυφαίας θεραπείας για τις ρυτίδες προσώπου

Η μεσοθεραπεία προσώπου αποτελεί την ιδανική λύση για τις ρυτίδες στο πρόσωπο. Πρόκειται για μια ασφαλή και ιδιαίτερα διαδεδομένη μέθοδο αντιγήρανσης, την οποία εμπιστεύονται χιλιάδες άτομα και των δύο φύλων σε όλο τον κόσμο.

Τα οφέλη είναι πολλαπλά, με τη νεανική όψη και την φρεσκάδα να επανέρχεται άμεσα στο πρόσωπο σας. Μέσω της μεσοθεραπείας, αποκτάται και πάλι τη χαμένη σας νεανικότητα, κάτι που αυτόματα αυξάνει την αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμησή σας. Συγχρόνως, η καθημερινότητα σας αλλάζει προς το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα.

Με την μεσοθεραπεία, το πρόσωπο ενυδατώνεται βαθιά και αναζωογονείται πλήρως. Έτσι, αποκτά και πάλι την υγιή του όψη και αναδεικνύονται  τα πιο λαμπερά και όμορφα σημεία του. Η ενυδάτωση που προσφέρει η μεσοθεραπεία είναι τόσο αποτελεσματική, που το δέρμα επανέρχεται στην αρχικά υγιή του μορφή σχεδόν απόλυτα.

Με την έγχυση των ουσιών που περιέχονται στο κοκτέιλ της μεσοθεραπείας, δημιουργείται άμεσα διέγερση ελαστίνης και κολλαγόνου. Αυτά διατηρούν το πρόσωπό σας νεανικό και λαμπερό, χωρίς τη θαμπάδα που είχε πρώτα. Συγχρόνως, η αντιοξειδωτική δράση των ουσιών αυτών είναι τεράστια, προσφέροντας στο πρόσωπό σας ιδιαίτερα σημαντικά επιπλέον οφέλη.

 

Μεσοθεραπεία Προσώπου και Οφέλη: Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε

Η μεσοθεραπεία προσώπου προτείνεται για την πρόληψη και τη θεραπεία της θαμπάδας του προσώπου. Επιπρόσθετα, αποτελεί την ιδανική θεραπεία για τις βλαβερές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας. Το καλύτερο; Προσφέρει παράλληλα ενυδάτωση, θρέψη και σύσφιξη του δέρματος του προσώπου σας.

Η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 ώρα και τα αποτελέσματα είναι εμφανή στο πρόσωπό σας για 2-3 περίπου μήνες.

 

1. Η μεσοθεραπεία προσώπου ως η ιδανική μέθοδος αντιμετώπιση για τις λεπτές ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους στα μάτια

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία ματιών επιλέγεται στοχευμένα για τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές ρυτίδες, εφόσον το θέμα είναι έντονο και υπάρχει αυτή η επιλογή από τον θεραπευόμενο και τον πλαστικό χειρουργό Dr. Δημήτρη Κεραστάρη.

Μέσω της μεσοθεραπείας, ο χρόνος κυλάει προς τα πίσω, προσφέροντας τη δυνατότητα στον καθρέφτη της ηλικίας μας, τα μάτια μας, να δείξουν και πάλι λαμπερά, ξεκούραστα και νεανικά. Η μεσοθεραπεία επαναφέρει τη λάμψη γύρω από τα μάτια και συμβάλλει ώστε να αποκτήσετε ένα ξεκούραστο, νεανικό και ζωντανό βλέμμα, μέσα από την απόλυτη αναζωογόνηση του προσώπου σας.

 

2. Με ποια συχνότητα εφαρμόζεται η μεσοθεραπεία;

Λόγω του ότι η μεσοθεραπεία καλύπτει ένα πολύ μεγάλο φάσμα δράσης, τα πρωτόκολλα εφαρμογής είναι απολύτως εξατομικευμένα. Κατά περίπτωση, μια εφαρμογή κάθε 2 έως 3 εβδομάδες, είναι ικανοποιητική.

Ο πλήρως καταρτισμένος πλαστικός χειρουργός Dr. Δημήτρης Κεραστάρης, αξιολογώντας τις ανάγκες του προσώπου σας, θα σας προτείνει ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο θεραπειών , για την αντιμετώπιση τους. Η εξειδίκευση και η πολυετής εμπειρία του τον καθιστούν τον ιδανικό πλαστικό χειρουργό για κάθε αισθητική και πλαστική επέμβαση, όπως για παράδειγμα η μεσοθεραπεία.

 

3. Είναι επώδυνη η μεσοθεραπεία;

Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι μια πολύ ανεκτή θεραπεία. Ωστόσο, πάντα προηγείται η εφαρμογή αναισθητικής κρέμας. Μετά την εφαρμογή, ενδεχομένως να υπάρχει μια ελαφριά αίσθηση καύσου ή οίδημα, που υποχωρεί σταδιακά μέσα σε λίγη ώρα. Η αίσθηση αυτή μπορεί να μειωθεί με την χρήση καταπραϋντικής κρέμας ή την τοπική εναπόθεση παγοκυστης.

Με την ενέσιμη μεσοθεραπεία υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθούν κάποιες μικρές μελανιές που καλύπτονται εύκολα. Συνήθως υποχωρούν μετά από λίγα 24ωρα.

 

4. Ποια είναι τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας και πόσο διαρκούν;

Τα αποτελέσματα διαφέρουν από άτομο σε άτομο και εξαρτώνται από τον στόχο της θεραπείας. Επίσης, σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα παίζει και το μέγεθος του προβλήματος. Φυσικά, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και γίνονται ιδιαίτερα εμφανή μετά από τη δεύτερη συνεδρία.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της μεσοθεραπείας προσώπου είναι ότι τα ασύγκριτα αποτελέσματα διαρκούν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, κατά το οποίο η εικόνα σας παρουσιάζει εμφανή βελτίωση. Η διάρκεια των αποτελεσμάτων ποικίλει, αναλόγως με τις συνήθειες του ατόμου (κάπνισμα, διατροφή και άλλα).

 

Απολαύστε βαθιά ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος με τη μεσοθεραπεία προσώπου

Αναλόγως με την περίπτωση, το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό μας σας προτείνει και την ιδανική για εσάς εφαρμογή της μεσοθεραπείας προσώπου.

Αφεθείτε στα χέρια του πλαστικού χειρουργού Dr. Δημήτρη Κεραστάρη και απολαύστε τα ασύγκριτα οφέλη της μεσοθεραπείας προσώπου. Η αντιγήρανση, η ενυδάτωση, η σύσφιξη του δέρματος και η λιποδιάλυση είναι μόνο μερικά από όσα κερδίζουν όσοι επιλέγουν αυτές τις σύγχρονες και ασφαλείς μεθόδους για να αντιμετωπίσουν άμεσα και αποτελεσματικά τις ρυτίδες προσώπου.