fbpx

Daddy makeover

Το Daddy makeover αποτελεί μια από τις νεότερες τάσεις και είναι ο όρος που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε μια ομάδα αισθητικών επεμβάσεων που στόχο έχουν να κάνουν κάθε άνδρα να δείχνει νεότερος και πιο ελκυστικός. Τα πρότυπα ομορφιάς στις μέρες μας δεν ασκούν πίεση μόνο στις γυναίκες αλλά και στους άνδρες, οι οποίοι θέλουν να νιώθουν όμορφα με τον εαυτό τους. Άλλωστε ο χρόνος, η γήρανση, το καθημερινό άγχος ή η απόκτηση παιδιών επηρεάζει εξίσου και τα δυο φύλα.

Το πέρασμα των ετών, η έλλειψη ύπνου, η κακές διατροφικές συνήθειες, η καθημερινότητα ασκούν καταλυτικό ρόλο στην εμφάνιση ενός άνδρα και προκαλούν μια σειρά αισθητικών προβλημάτων όπως η συσσώρευση λίπους στην περιοχή της κοιλιάς ή του στήθους, η χαλάρωση του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα, η τριχόπτωση κ.α. Για εκείνους τους μπαμπάδες και γενικά τους άνδρες που θέλουν να γυρίσουν τον χρόνο πίσω, το Daddy makeover είναι η ιδανική λύση.

Ποιες επεμβάσεις περιλαμβάνονται στο Daddy makeover;

Το Daddy makeover περιλαμβάνει μια σειρά επεμβάσεων όπως η κοιλιοπλαστική, η βλεφαροπλαστική, το λίφτινγκ προσώπου, το ενδοσκοπικό lifting μετώπου, αλλά και η αντιμετώπιση της γυναικομαστίας. Δεν είναι απαραίτητο κάθε άνδρας να υποβληθεί σε όλες τις επεμβάσεις. Ανάλογα με τις ανάγκες του και τον τελικό στόχο, ο πλαστικός χειρουργός θα συστήσει τις κατάλληλες για αυτόν, θεραπείες.

Υπάρχουν και ορισμένες μη επεμβατικές τεχνικές όπως η θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη που μπορούν να χαρίσουν μια ανανεωμένη εμφάνιση στον άνδρα, σε σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς να χρειαστεί να εμπλακεί σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Επιλέγοντας το Daddy makeover μπορείτε να είστε βέβαιοι πως θα αποκτήσετε ένα καλοσχηματισμένο σώμα και ένα πρόσωπο χωρίς ρυτίδες και σημάδια που μαρτυρούν την ηλικία σας.

Daddy makeover: Αντιμετωπίστε την γυναικομαστία!

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένα σημαντικό ποσοστό ανδρών είναι η γυναικομαστία. Η επέμβαση για την αντιμετώπισή της αποτελεί ίσως την συχνότερη, που εφαρμόζεται σε άνδρες. Στην πλειονότητα των περιστατικών, εκτός από αύξηση του μαζικού αδένα, παρατηρείται και αύξηση του λιπώδους ιστού. Γι’ αυτό σε πρώτο στάδιο προχωράμε σε PAL λιποαναρρόφηση στο στήθος. Στη συνέχεια γίνεται εκτίμηση του μεγέθους του μαζικού αδένα και όταν είναι πολύ μεγάλος απομακρύνεται μέσω μικρής τομής στην περιοχή της θηλής. Όταν πρέπει να αντιμετωπιστεί και η περίσσεια δέρματος, ο πλαστικός χειρουργός πραγματοποιεί τομή γύρω από τη θηλαία άλω ώστε μετεγχειρητικά η ουλή να είναι δυσδιάκριτη. Το αποτέλεσμα της επέμβασης δεν βελτιώνει μόνο την εικόνα αλλά και την ψυχολογία του άνδρα, χαρίζοντάς του μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πιο αρρενωπή εμφάνιση.

Daddy makeover: Αποκτήστε επίπεδη κοιλιά!

Η κοιλιά αποτελεί την πιο συχνή λιποαποθήκη των ανδρών. Ακόμα και σε περιπτώσεις σημαντικής απώλειας βάρους, το δέρμα και οι ιστοί στην περιοχή εμφανίζουν μεγάλη χαλάρωση και πρέπει να αφαιρεθούν. Με την PAL λιποαναρρόφηση κοιλιάς το ανδρικό σώμα αποκτά συμμετρία και γίνεται πιο αρμονικό. Πρόκειται για μια σύγχρονη τεχνική με ελάχιστο μετεγχειρητικό πόνο και γρήγορη αποθεραπεία, που επιτρέπει την ομοιόμορφη αφαίρεση του λίπους.

Σε περιπτώσεις που επιθυμούμε να απομακρύνουμε περίσσεια δέρματος και λίπους, επιλέγεται η κοιλιοπλαστική. Η επέμβαση αυτή χαρίζει στον άνδρα μια επίπεδη, καλοσχηματισμένη κοιλιά. Πολλές φορές συνδυάζεται με PAL λιποαναρρόφηση στα πλαϊνά του κορμού. Οι τομές γίνονται σε σημεία που μπορούν να καλυφθούν μετεγχειρητικά από το εσώρουχο ή το μαγιό. Εκτός από την περιοχή της κοιλιάς, βελτιώνεται αισθητά και η συνολική εικόνα του σώματος.

Daddy makeover: Θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη και άλλες μη επεμβατικές θεραπείες

Στις μέρες μας όλο και περισσότεροι άνδρες επισκέπτονται στον πλαστικό χειρουργό για να αντιμετωπίσουν τα σημάδια του χρόνου με μη επεμβατικές θεραπείες όπως η εφαρμογή βοτουλινικής τοξίνης. Μέσω αυτών των τεχνικών, στόχος είναι η μείωση των ρυτίδων στην περιοχή του μετώπου, η αποκατάσταση του περιγράμματος του προσώπου και του χαμένο όγκου και η βελτίωση της χαλάρωσης του δέρματος. Εκτός από τη θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη, πολύ καλά αποτελέσματα μπορούν να δώσουν τα νήματα και το υαλουρονικό οξύ. Με αυτές τις θεραπείες αντιμετωπίζονται μικρές ή μεγαλύτερες ατέλειες, χωρίς να παγώσει η έκφραση ή να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Ειδική κατηγορία αποτελεί η αυτόλογη μεσοθεραπεία, μια μη επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιεί το πλάσμα του αίματος και μπορεί να αντιμετωπίσει ή επιβραδύνει την αραίωση των μαλλιών.

Daddy makeover: Ανανεώστε το βλέμμα σας

Με την πάροδο των ετών το δέρμα χαλαρώνει και σταδιακά δημιουργούνται οι γνωστές ‘’σακούλες’’. Παράλληλα στα άνω βλέφαρα το δέρμα συσσωρεύεται και δημιουργεί ένα ‘’καπάκι’’ που κάνει το βλέμμα βαρύ και κουρασμένο. Η βλεφαροπλαστική μπορεί να απομακρύνει την περίσσεια δέρματος από τα άνω βλέφαρα, καθώς και το λίπος που προκαλεί την διόγκωση του έσω κανθού. Στα κάτω βλέφαρα μπορεί να διορθώσει τις σακούλες που προέρχονται από το περικογχικό λίπος και να απομακρύνει την περίσσεια δέρματος, βελτιώνοντας τις ρυτίδες. Έτσι, το βλέμμα δείχνει πιο ξεκούραστο και βελτιώνεται η συνολική εικόνα του προσώπου.

Daddy makeover: Γυρίστε τον χρόνο πίσω με λίφτινγκ προσώπου

Το λίφτινγκ προσώπου είναι μια από τις πιο γνωστές αισθητικές επεμβάσεις που μπορεί να ανανεώσει το πρόσωπο και να γυρίσει τον χρόνο πίσω. Παρόλα αυτά αποτελεί μια επέμβαση ταμπού για πολλούς άνδρες, λόγω των υπερβολών που ακούγονται κατά καιρούς για το αποτέλεσμα της επέμβασης και το κατά πόσο θα είναι φυσικό χωρίς να αλλοιώνει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του υποψηφίου. Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι πως πρόκειται για μια επέμβαση η οποία μπορεί να αντιμετωπίσει την χαλάρωση του δέρματος και την πτώση των μαλακών μορίων που επέρχεται με την πάροδο των χρόνων. Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες επεμβατικές ή μη, για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.